Security Driver

Over Security Drivers

De branche heeft behoefte aan een chauffeur wiens competenties liggen boven die van de directiechauffeur op het gebied van security awarenes en beveiliging rijtechnieken.

De security chaufeurs van Backup Concept zijn getraind in complexe situaties die zich op het gebied van beveiliging en verkeersveiligheid voor kunnen doen. De security chauffeur weet hoe hij moet reageren op bedreigende situaties met als doel voertuig en passagiers op een veilige manier naar een locatie te verplaatsen.

Security Drivers van Backup Concept kunnen:

  • Coördinatie in samenwerking met de personal assistent van de opdrachtgever op dagelijkse basis die betrekking hebben op reizen, veiligheid en planning.
  • Het uitvoeren van een voorverkenning van de te bezoeken locaties , voorbereiden van de te rijden routes en alternatieve routes.
  • Alvast contcact leggen met hulpdiensten , zoals politie, brandweer , ambulancediensten en ziekenhuizen.
  • Zorgdragen voor persoonsbeveiliging en contra surveillance voor opdrachtgevers.

Backup Concept kan indien gewenst extra beveiliging en gepantserd vervoer inzetten. Deze dienst zal uiterst zorgvuldig en discreet worden behandeld. Tevens hanteert Backup Concept verschillende tarieven, afhankelijk van het niveau van de betreffende directiechauffeur en het merk en model auto.

Wat de chauffeurs aangaat worden er twee niveaus onderscheiden; de verschillen zitten in het opleidingsniveau en de mate van ervaring.

Wij adviseren u over veiligheid in de breedste zin van het woord en kunnen tevens faciliteren daar waar gewenst.