Residentie beveiliging

Over Residentie Beveiliging

Met het groeiend aantal residentiële diefstallen, gewelddadige overvallen en vandalisme, groeit tevens de zorg voor wat betreft onze veiligheid in huis. Ervaringen als deze zijn traumatisch en zullen u een gevoel van kwetsbaarheid geven op een plaats waar u zich juist zeer veilig en vrij zou moeten voelen.

Als geen ander begrijpt Backup Concept uw behoefte aan discretie, privacy en veiligheid voor u en uw gezin. Wij zijn u hierbij graag van dienst, zowel op het gebied van passieve- als actieve beveiliging.

  • Passieve beveiliging; hekwerken, alarminstallaties, saferoom, camera,s, elektronische toegangsystemen enz.
  • Actieve beveiliging; beveiligers achter de monitors, fysieke toegangsregistratie en bewakers.

Backup Concept levert maatwerk. Samen met u inventariseren wij uw wensen op veiligheidsgebied, wij stellen een plan van eisen op en een daarbij behorend beveiligingsplan geheel afgestemd op het effect, budget, leefbaarheid alsmede het risico.

Wij maken duidelijke afspraken over werkzaamheden, tijdsplanning, procedures en maatregelen die op uw situatie van toepassing zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Backup Concept levert voor de zakelijke als de particuliere markt onder andere elektronische beveiligingssystemen, camera-observatiesystemen, brandmeldsystemen, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole-systemen, kluizen en waardeberging en alarmcentrale & meldkamer faciliteiten.

Backup Concept werkt samen met een door NCP erkend als BORG technisch beveiligingsbedrijf, erkend brand installatie en onderhoudsbedrijf, alsmede erkend onderhoudsbedrijf REOB (kleine blusmiddelen) . Dat houdt in dat de diensten en geïnstalleerde systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste huidige wettelijke eisen.

Backup Concept levert totaalbeveiliging; een plek waar u met al uw wensen en vragen over veiligheid en beveiliging terecht kunt. Wij nemen graag uw zorgen en (denk) werk uit handen!

Vertrouwen – Discretie en geheimhouding staat bij ons hoog in het vaandel.

Flexibiliteit – We stemmen onze diensten af aan de specifieke behoeften en budget(ten) van onze opdrachtgever(s).

Waakzaamheid – Ons toegewijde team van experts staan 24/7/365 voor u klaar.