Voortgezette Opleiding Persoonsbeveiliging Module 2

DOELSTELLING

Een complete 7 dagdelen (maandag toten met zondag van 09.00 – 17.00) durende opleiding tot Persoonsbeveiliger.

De 7 daagse Inhouse Opleiding Persoonsbeveiliger is bestemd voor personen die werkzaamheden willen gaan verrichten op het gebied van V.I.P. en Persoonsbeveiliging in Nederland.

Deze opleiding is gelijk aan die van de 14 dagdelen durende opleiding persoonsbeveiliger alleen wordt deze 7 dagen achter elkaar gegeven. Het opleidingstraject voor het diploma Persoonsbeveiliger wordt met een praktijkopdracht afgesloten.

De Opleiding Persoonsbeveiliging wordt gegeven door docenten die afkomstig zijn uit, en een ruime loopbaan hebben opgebouwd binnen de persoonsbeveiligingssector,

Alle Nederlandse examendoelen en exameneisen worden in de opleiding behandeld. De opleiding zal bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Het examen word afgenomen door de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties(SVPB), waarmee u dus in het bezit bent van het wettelijke certificaat Persoonsbeveiliging.

U meldt zichzelf aan voor het SVPB examen. Nadat u de Opleiding Persoonsbeveiliging met goed gevolg heeft afgelegd, heeft u recht op de aantekening persoonsbeveiliger op het grijze legitimatiebewijs en bent u geheel voorbereid om als persoonsbeveiliger in Nederland aan de slag te gaan.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 2250,- excl. btw en is inclusief lunch & drinken, lesboeken, alle examenkosten en overige kosten.

Mocht u personen kennen die ook geïnteresseerd zijn in de opleiding, bieden wij een korting van 10% per aanmelding aan!

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden kan dit via info@backupconcept.com