Directie Chauffeur

Een directie chauffeur is effectief en efficiënt. Bovendien is een directie chauffeur niet duur of decadent. Bedenk hoeveel tijd u achter het stuur doorbrengt en wat u in die tijd allemaal zou kunnen doen en u bent overtuigd.

Laat u rijden door een directiechauffeur van Backup Concept, terwijl u onderweg alle tijd heeft om de zaken nog een keer in alle rust door te nemen, zodat u goed voorbereid en uitgerust aankomt op de plaats van bestemming. Het is daarom essentieel voor u en voor uw organisatie dat u veilig en efficiënt vervoerd wordt door professionals.

Een auto met chauffeur?

Mocht uzelf of een gast van u niet de beschikking hebben over een voertuig of u wilt een goede indruk maken, dan zet Backup Concept een voertuig voor u in. U kunt hierbij denken aan eenvoudige zakenauto’s, luxe tot zeer luxe directieauto’s zoals BMW 5 serie , Audi, Volvo, Mercedes; Backup Concept verzorgt het allemaal voor u!

Backup Concept werkt uitsluitend met ervaren en specialistisch opgeleide directie – chauffeurs, securitychauffeurs en persoonsbeveiligers. Al onze medewerkers zijn opgeleid door ervaren instructeurs bij gerenommeerde opleidingsinstituten, die een grote mate van kennis en ervaring op het gebied van specialistische rijopleidingen hebben opgedaan bij diverse politie- en defensieorganisaties.

Het grootste gedeelte van onze chauffeurs komen voort uit of zijn in enkele gevallen zelfs nog werkzaam binnen politie, justitie of Koninklijke Marechaussee. Mede hierdoor wordt een duidelijke meerwaarde aan discipline, flexibiliteit, veiligheid en discretie gegarandeerd.

Backup Concept kan 24 uur per dag fulltime professionals beschikbaar stellen in heel Nederland, Duitsland en Benelux.

De directie- en security chauffeurs, en persoonsbeveiligers van Backup Concept, zijn discreet, betrouwbaar, representatief, flexibel en service gericht. Alle chauffeurs zijn gescreend door het Ministerie van Justitie en volgen jaarlijks een herhalingsprogramma om het aanwezige niveau op het gebied van veiligheid, security en opleiding te onderhouden en verder te ontwikkelen.

Backup Concept kan indien gewenst extra beveiliging en gepantserd vervoer inzetten. Deze dienst zal uiterst zorgvuldig en discreet worden behandeld. Tevens hanteert Backup Concept verschillende tarieven, afhankelijk van het niveau van de betreffende directiechauffeur en het merk en model auto. Wat de chauffeurs aangaat worden er twee niveaus onderscheiden; de verschillen zitten in het opleidingsniveau en de mate van ervaring.

Wij adviseren u over veiligheid in de breedste zin van het woord en kunnen tevens faciliteren daar waar gewenst.